Back to All Events

Domestic Dreams, Los Angeles

  • Koninklijk Atheneum Pegasus 495 Steensedijk Oostende, Vlaanderen, 8400 Belgium (map)

Domestic Dreams, Los Angeles is een muzikale theatervoorstelling van Club Jaecques die mikt op de derde graad van het middelbaar onderwijs. Ze gaat in de eerste plaats over onze dwangmatige hang naar Californication en is doorspekt met post-production, poëzie en penibele personages.

Hoe ver kunnen drie West-Vlaamse jongens überhaupt doordringen tot een plek die iedereen door en door lijkt te kennen, zonder er per se voet aan de grond te hebben gezet?

Domestic Dreams, Los Angeles is een verkenning van actuele thema’s als defaitisme, ambitie(loosheid), exotisme, the global village en het willen ‘claimen’ van een plek. Een voorstelling over tussenruimtes, ook: plaatsen waar je tegelijk hier en ginder bent, en dus eigenlijk nergens écht.

Earlier Event: February 1
Domestic Dreams, Los Angeles
Later Event: February 21
Titanic Airlines landt in Gent